عمومی ایران ایرانی موسیقی خواننده

عمومی: ایران ایرانی موسیقی خواننده اخبار فرهنگی و هنری

خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

گت بلاگز اخبار پزشکی غنی سازی روغن نباتی با ویتامین D هیچ مزیتی ندارد

به تازگی در آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی و رسانه ای از یک برند روغن نباتی نام برده می شود که ادعا شده است با ویتامین D غنی شده است است که یک متخصص تغذیه و رژیم د

غنی سازی روغن نباتی با ویتامین D هیچ مزیتی ندارد

غنی سازی روغن نباتی با ویتامین D هیچ مزیتی ندارد

عبارات مهم : تغذیه

به تازگی در آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی و رسانه ای از یک برند روغن نباتی نام برده می شود که ادعا شده است با ویتامین D غنی شده است است که یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی در استان فارس دراین زمینه گفت: این کار هیچ مزیت و حسنی ندارد.

دکتر موسی صالحی پژوهشگرعلوم تغذیه، روز شنبه به ایرنا اظهار داشت: حتی اگر این ادعا درست باشد مقدار ویتامین D موجود در یک قاشق روغن بسیار ناچیز است و نمی تواند جهت بدن فایده ای به همراه داشته باشد.

وی بیان کرد: اگر این روغن جهت سرخ کردن به کار رود ساختار ویتامینD در دمای بالای 200 درجه به طور کامل می شکند و نابود می شود و چنین تغییراتی بشدت به سلامت بدن آسیب می زند.

غنی سازی روغن نباتی با ویتامین D هیچ مزیتی ندارد

صالحی ادامه داد:اغلب کارخانه های روغن نباتی در محصولات خود از روغن پالم استفاده می کنند که هر بطری روغن این کارخانه ها تا 90 در صد روغن پالم دارد و غنی سازی پالم با ویتامین D از مضرات پالم نمی کاهد.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی اضافه کرد:مساله مهم این است که روغن نباتی هنگامی که جهت سرخ کردن به کار برده می شود به شدت خطرناک می شود یعنی در فرایند سرخ کردن با هر روغنی که باشد، تولید آکریل آمیدها اتفاق می افتد که سرطان زا است.

به تازگی در آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی و رسانه ای از یک برند روغن نباتی نام برده می شود که ادعا شده است با ویتامین D غنی شده است است که یک متخصص تغذیه و رژیم د

وی اضافه کرد: تبدیل روغن به چربی اشباع، تولید کلسترول را اوج می برد و همچنین به رسوب در مجاری قلبی و مویرگ های مغزی می انجامد که این به معنای بالارفتن احتمال سکته قلبی و مغزی است که این عوارض در فرایند سرخ کردن و استفاده از روغن نباتی آشکار است.

صالحی افزود: تولید چربی ترانس در پروسه سرخ شدن اوج می رود که این به معنی قتل سلولی و نابود شدن همه ویتامین های ماده غذایی از جمله ویتامین D است.

این متخصص مواد غذایی گفت: بنابراین ویتامین D هم اگر در روغن باشد، با فرایند سرخ کردن از بین می رود.

غنی سازی روغن نباتی با ویتامین D هیچ مزیتی ندارد

واژه های کلیدی: تغذیه | ویتامین | ویتامین | نابود شدن | مواد غذایی | اخبار پزشکی

برای دانلود باید در سایت ثبت نام کنید و احراز هویت را انجام دهید.
دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs

کتاب زبان اصلی J.R.R

دانلود کتاب لاتین

خرید کتاب لاتین

خرید مانگا

خرید کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از آمازون

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

کتاب روانشناسی به انگلیسی

کتاب زبان اصلی

کتاب خارجی

رفتن به نوار ابزار